Konstnär Kungälv

Konstnär i Kungälv. Välkommen till Annette Wigart. Att måla är mitt sätt att förhålla mig till livet, att hitta lugnet och harmonin. När jag målar försvinner tiden och allt omkring mig och jag blir ett med färgerna och motivet. Välkommen din lokala konstnär i Kungälv.

Konstnär Kungälv | Annette Wigart

Välkomna till Annette Wigart

Välkommen till min hemsida

Att måla är mitt sätt att förhålla mig till livet, att hitta lugnet och harmonin. När jag målar försvinner tiden och allt omkring mig och jag blir ett med färgerna och motivet.

Precis som målningen ger mig lugn och harmoni så är det också med naturen och musiken. Det är under mina promenader eller när jag lyssnar på musik som inspirationen och idéerna om vad jag skall måla kommer till mig.

Började måla i akvarell men har de senaste åren mer och mer målat i olja och en del akryl. Just oljan är villig att formas och hanteras så som jag vill ha det. Den ger mig också tid att reflektera över det jag just gjort. Då och då återkommer jag till akvarellfärgen.

Det viktiga med mina målningar är att skapa en upplevelse som gör att betraktaren reflekterar över det han eller hon ser. Att betraktaren hittar "sin bild", sin egena tolkning av målningen .

Letar du efter en present att ge bort till ett brudpar, en student , konfirmation eller födelsedag kan du kontakta mig för ett besök i min atelje hemma eller om du hittar någon målning här på hemsidan.

Ring mig innan så att jag säkert är hemma på 070 742 20 50.

Med önskan om en stunds upplevelse

Hälsningar Annette Wigart

Tel:070 742 20 50
Mail: annette@awigart.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information