Lymfmassage i Kungälv

Hela Dig - Lena Brändén, lymfmassage i Kungälv. Vill du må bättre & ha bättre hälsa? Kontakta då Hela Dig! Hela Dig erbjuder lymfmassage samt friskvård i Kungälv. Hör av dig till Hela Dig - Lena Brändén för lymfmassage redan idag!

Lymfmassage i Kungälv | Hela Dig - Lena Brändén
Hela Dig - Lena Brändén

Lymfmassage i Kungälv | Hela Dig - Lena Brändén

 Välkommen till Hela Dig! 

Sedan starten 2010 har vi hjälpt våra patienter till bättre hälsa. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att må bättre!

 

 Lymfmassage 

Sätter fart på kroppens avlopp.
Precis som i alla ”avloppssystem” kan det bli stockningar i lymfsystemet – dvs. vätskan med slaggprodukter (lymfan) flyter inte på i den takt som behövs, utan ”skräpet” blir kvar i vävnaderna, där de bildar förtätningar och så småningom fettväv med inväxning av bindväv, det kallas fibroser. 


I denna förtätade vävnad fastnar ytterligare lymfvätska och slaggprodukter och hela systemet fungerar ännu sämre – en ond cirkel har startat. Smärta och sjukdomar uppstår.
 

 Hur fungerar lymfmassage? 

Lymfsystemet stimuleras av djupandning och strykningar i lymfflödets riktning, för att lossa på stopp och fibroser använder jag olika grepp och djupvågsbehandling. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, kopppning, andning, djupvåg och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroser. Du ligger på en IR matta som ger en skön värmande känsla. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.
 

Behandlingen passar ALLA!
För att få igång lymfsystemet och för bästa effekten rekommenderar jag att boka 3 behandlingar lite tätare och att göra egenvåden mellan behandlingarna.


 Öppet  
Måndag 12.00-20.00
Tisdag stängt
Onsdag 12.00-19.00
Torsdag 9.00-15.45
Fredag 7.00-16.00

 

 Kontakt & bokning 
Ring eller sms:a 0737-80 25 27

 

 Boka online 
klicka här

 

 Adress 
Arnebo 112,
442 93 Kareby

Hela Dig - Lena Brändén
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information